Контрольна робота на тему Технологія м’ясних консервів
[
]
15.07.2009, 16:05
ВСТУП 3 ХАРЧОВА ТА СПОЖИВЧА ЦІННІСТЬ КОНСЕРВІВ 4 КЛАСИФІКАЦІЯ М'ЯСНИХ КОНСЕРВІВ 5 ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ГОТУВАННЯ М'ЯСНИХ КОНСЕРВІВ 10 ПОСЛІДОВНІСТЬ РОБІТ З ГОТУВАННЯ М'ЯСНИХ КОНСЕРВІВ 13 УПАКУВАННЯ ТА МАРКІРУВАННЯ КОНСЕРВІВ 14 ВИМОГИ ДО ЯКОСТІ М'ЯСНИХ КОНСЕРВІВ 18 ВИСНОВОК 22 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 23
ВСТУП Протягом останніх десятиліть унаслідок механізації й автоматизації праці, скорочення тривалості робочого дня і робочого тижня, розвитку суспільного й особистого транспорту, розширення комунальних послуг енерговитрати людини знизилися в 1,5-2 рази. Тому необхідно, щоб асортимент м'ясопродуктів, у тому числі і м'ясних консервах, відповідав...
ВСЕ РАБОТЫ САЙТА проверены системой АНТИПЛАГИАТ При контакте с администратором возможна скидка (условия индивидуальны для каждой работы)