Контрольна робота на тему Способи приготування тіста з житнього борошна
[
]
15.07.2009, 16:12
Вступ 3 Хімічний склад і хлібопекарські властивості житнього борошна, споживча цінність житнього хлібу 5 Принципова технологічна схема виробництва хліба. 8 Підготовка сировини до виробництва. 11 Способи приготування тіста 13 Заміс тіста - характеристика процесу 16 Значення хімічних процесів у готовому тісті 18 Вимоги до якості житньо-пшеничного хліба 20 Висновок 23 Список використаних джерел 24
Вступ Такі прислів'я і приказки про житній хліб, як "Житній хліб - калачу дідусь", "Пшеничка годує на вибір, а матінку-жито - усіх суцільно" підтверджують важливе місце, що займають хлібобулочні вироби, вироблені з використанням житнього борошна в харчуванні населення, що проживає на території колишнього Радянського Союзу. Усім нам добре відомо, що житнє борошно по своїх хлібопекарських властивостях відрізняється від пшеничної. Ця відмінність вимагає...
ВСЕ РАБОТЫ САЙТА проверены системой АНТИПЛАГИАТ При контакте с администратором возможна скидка (условия индивидуальны для каждой работы)