|
Всего материалов в каталоге: 182 Показано материалов: 51-60 |
Страницы: « 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 18 19 » |
ВСТУП……………………………………………………………………. 3 РОЗДІЛ І. АНАЛІЗ ПРОЦЕСУ УПРАВЛІННЯ ОПТОВОЮ ТОРГІВЛЕЮ ЛІКАРСЬКИМИ ЗАСОБАМИ ТОВ «АПТЕКА БІОКОН» 1.1. Загальна характеристика діяльності товариства….……………….. 4 1.2. Аналіз збутової політики ТОВ «АПТЕКА БІОКОН»…………….. 25 1.3. Аналіз формування товарного асортименту.………………………. 30 РОЗДІЛ ІІ. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ОПТОВОЮ ТОРГІВЛЕЮ ТОВ «АПТЕКА БІОКОН» 2.1. Впровадження методів непрямої реклами у практику діяльності товариства….................................................................................36 2.2. Застосування сучасних методів прямої реклами та мерчандайзингу в аптеці…………………………………………………38 2.3. Автоматизація процесу управління оптовою торгівлею…………. 43 ПРОПОЗИЦІЇ……………………………………………………………… 52
Отчет 2008 года, 49 стр, 119 грн = 479 руб =17,1$
ВСЕ РАБОТЫ САЙТА проверены системой АНТИПЛАГИАТ При контакте с администратором возможна скидка (условия индивидуальны для каждой работы)
|
ВСТУПЛЕНИЕ……………………………………………………………... 3 РАЗДЕЛ 1. ИСТОРИЯ И ОСНОВНЫЕ ЭТАПЫ РАЗВИТИЯ ГАЗОВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ……………………………………………………. 5 1.1. Процесс развития и добычи газа в основных нефтегазоносных областях Украины. Первые основные месторождения………………….. 5 1.2. Объемы добычи и потребления газа в Украине……………………… 9 РАЗДЕЛ 2. СОВРЕМЕННОЕ СОСТОЯНИЕ И РАЗМЕЩЕНИЕ ОБЛАСТЕЙ ГАЗОВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ В УКРАИНЕ……….. 20 2.1. Основные тенденции функционирования газового рынка…………. 20 2.2. Перспективы и проблемы развития газовой отрасли на Украине…. 28 ВЫВОД……………………………………………………………………… 35 СПИСОК ИСПОЛЬЗОВАННОЙ ЛИТЕРАТУРЫ…………………… 38 ПРИЛОЖЕНИЯ…………………………………………………………….. 39
Курсовая 2009 года, 36 стр, 99 грн = 499 руб =14,3$
ВСЕ РАБОТЫ САЙТА проверены системой АНТИПЛАГИАТ При контакте с администратором возможна скидка (условия индивидуальны для каждой работы)
|
Вступ……………………………………………………………………... 3 1. Нормативна база управління закладами охорони здоров’я… 4 2. Системний аналіз в ЗОЗ ……………………………………………… 16 Висновок…………………………………………………………………… 28 Використана література………………………….………………………29 Додатки…………………………………………………………………….. 30
Контрольная 2008 года, 27 стр, 45 грн = 180 руб = 6,5$
ВСЕ РАБОТЫ САЙТА проверены системой АНТИПЛАГИАТ При контакте с администратором возможна скидка (условия индивидуальны для каждой работы)
|
1. Вступна частина ……………………………………………… 3 2. Внутрішні змінні організації ………………………………… 5 3. Зовнішнє середовище організації …………………………… 6 4. Організаційна структура управління ……………………….. 8 5. Аналіз планування ……………………………………………. 10 6. Контроль на підприємстві …………………………………… 11 7. Мотивація роботи працівників ………………………………. 13 8. Комунікаційний процес ……………………………………… 15 Список використаної літератури 18 Додатки 19
Контрольная 2009 года, 17 стр, 50 грн = 200 руб = 7,2$
ВСЕ РАБОТЫ САЙТА проверены системой АНТИПЛАГИАТ При контакте с администратором возможна скидка (условия индивидуальны для каждой работы)
|
Вступ……….…………………………………………………………….... 3 Структура імпорту та експорту ікри лососевих в Україні…………………. 4 Системи споживання ікри в Україні…………………………………….. 6 Аналіз ринку споживання ікри й порівняння попиту по регіонах…….. 11 Висновок…………………………………………………………………….. 13 Список використаної літератури…..…………………………………….. 14
Контрольная 2009 года, 11 стр, 40 грн = 160 руб = 5,5$
ВСЕ РАБОТЫ САЙТА проверены системой АНТИПЛАГИАТ При контакте с администратором возможна скидка (условия индивидуальны для каждой работы)
|
1.Гроші, як засіб нагромадження суспільного і особистого багатства. Форми нагромадження.3 2.Суть і характер обігу векселя. 9 3.Характеристика банківської системи України. 13 4. Задача 22 Список використаних джерел 23
Контрольная 2009 года, 20 стр, 40 грн = 160 руб = 5,5$
ВСЕ РАБОТЫ САЙТА проверены системой АНТИПЛАГИАТ При контакте с администратором возможна скидка (условия индивидуальны для каждой работы)
|
1. Пропозиція: суть, види, фактори, що її визначають… 3 2. Форми та види заробітної плати…………………………………… 6 3. Міжнародний сектор. Зовнішньоекономічні зв'язки України… 11 Список використаної літератури:…………………………………… 18
Контрольная 2009 года, 15 стр, 25 грн = 100 руб = 3,5$
ВСЕ РАБОТЫ САЙТА проверены системой АНТИПЛАГИАТ При контакте с администратором возможна скидка (условия индивидуальны для каждой работы) |
Вступ 3 Хімічний склад і хлібопекарські властивості житнього борошна, споживча цінність житнього хлібу 5 Принципова технологічна схема виробництва хліба. 8 Підготовка сировини до виробництва. 11 Способи приготування тіста 13 Заміс тіста - характеристика процесу 16 Значення хімічних процесів у готовому тісті 18 Вимоги до якості житньо-пшеничного хліба 20 Висновок 23 Список використаних джерел 24
Контрольная 2009 года, 20 стр, 35 грн = 140 руб = 5$
ВСЕ РАБОТЫ САЙТА проверены системой АНТИПЛАГИАТ При контакте с администратором возможна скидка (условия индивидуальны для каждой работы) |
ВСТУП 3 ХАРЧОВА ТА СПОЖИВЧА ЦІННІСТЬ КОНСЕРВІВ 4 КЛАСИФІКАЦІЯ М'ЯСНИХ КОНСЕРВІВ 5 ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ГОТУВАННЯ М'ЯСНИХ КОНСЕРВІВ 10 ПОСЛІДОВНІСТЬ РОБІТ З ГОТУВАННЯ М'ЯСНИХ КОНСЕРВІВ 13 УПАКУВАННЯ ТА МАРКІРУВАННЯ КОНСЕРВІВ 14 ВИМОГИ ДО ЯКОСТІ М'ЯСНИХ КОНСЕРВІВ 18 ВИСНОВОК 22 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 23
Контрольная 2009 года, 20 стр, 35 грн = 140 руб = 5$
ВСЕ РАБОТЫ САЙТА проверены системой АНТИПЛАГИАТ При контакте с администратором возможна скидка (условия индивидуальны для каждой работы) |
1.Антикристалізатори, що вживаються у кондитерському виробництві……………………………………………………………3 2.Харчові концентрати. Їх переваги. Сировина для харчоконцентратних виробництв……………………………………5 Список використаної літератури………………… 16
Контрольная 2009 года, 14 стр, 30 грн = 120 руб = 4,6$
ВСЕ РАБОТЫ САЙТА проверены системой АНТИПЛАГИАТ При контакте с администратором возможна скидка (условия индивидуальны для каждой работы)
|
|
|
Статистика |
|
|